O nama

Poduzeće Toya registrirano je za preradu plastičnih masa.
Počeci proizvodnje sežu u 1987.godinu, kada je osnovan obrt sa nazivom „Veplast“, kao tada jedini dozvoljeni oblik privatnog poduzetništva.Od 1991.registrira se društvo sa ogranićenom odgovornošću pod nazivom „Toya“ , što je skraćenica imena tadašnjih vlasnika.

U početku sa 10-tak zaposlenih započinje preradu polietilena. Izrađuju se folije za prehrambenu industriju, razne termoskupljajuće folije, prozirne i obojene vrećice raznih dimenzija i oblika.

Tijekom godina mijenjaju se i razvijaju načini i tehnike pakiranja u mljekarskoj industriji i to utjeće da Toya 1997. godine otvara novi pogon za proizvodnju čaša i posudica od polistirena i polipropilena.
 
Danas sa 70-tak zaposlenih djelatnika i poslovnom suradnjom sa svim vodećim hrvatskim mljekarama kao i konstantnim porastom interesa kupaca iz inozemstva Toya uživa povjerenje kao ozbiljan proizvođač plastične ambalaže  . Zadovoljstvo u poslovanju s nama ogleda se u osobinama koje nas čine prepoznatljivim, a to su kreiranje proizvoda u skladu sa vašim željama i potrebama.

Zahvaljujući ozbiljnom pristupu, iskustvu i stručnom timu, Toya Grupa d.o.o. je etablirani proizvođač ambalaže za mljekarsku industriju i jedno je od rijetkih poduzeća koje je opstalo u Hrvatskoj u toj branši. Tome doprinose i konstantna ulaganja u razvoj i modernizaciju proizvodnih kapaciteta sa ciljem usklađivanja sa najmodernijim tehnologijama.

Uz svakodnevni angažman u daljnjem usavršavanju, cilj nam je ispuniti očekivanja sadašnjih i potencijalnih poslovnih partnera kako bi se prvi i svaki sljedeći put mogli odlučiti za naš proizvod.

 

Ispis